Gyakori kérdések

Milyen kérdéseket tegyek fel az esküvői fotózásról az esküvői fotós jelöltnek, ahhoz hogy jól válasszak? Hiszen ritkán választok esküvői fotóst.

Az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján összeírtam a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Remélem segítségedre lesznek az alábbi információk.

Egyéb felmerülő kérdéseiddel fordulj hozzám bizalommal elérhetőségeim egyikén + 36-30-262-0323 Örömmel adok tájékoztatást!

Az aktuális járványügyi rendeleteket figyelemmel kísérem. Fotóstúdiómban fokozott higiéniai biztonságra törekszem. A fotózások teljes ideje alatt maszkot viselek. Vendégeim érkezésekor kézfertőtlenítő használatát kérem, maszk használatot érkezéskor és távozáskor. A szokásos kézfogást kölcsönösen mellőzzük és amennyire lehetséges, távolságot tartunk.

Fotózást megrendelni a fotózási csomagajánlatoknál tudsz, csakis írásban. Kérlek, küldd el megrendelésedet és egyeztessünk időpontot. Fotózási időpontod akkor válik érvényessé, amikor azt írásban visszaigazolom és megrendelésed elfogadom.

Esküvőfotózás megrendeléséhez szerződéskötés és foglalófizetés kapcsolódik. Ha úgy döntötök, hogy engem kértek fel esküvőtökre, kérem, hogy mielőbb jelezzétek ezt nekem. Itt kérlek, vegyétek figyelembe, hogy adott napokhoz, népszerűbb időpontokhoz, akár több érdeklődés érkezhet hozzám egy időben. Azon kedves pároknak tudom a kért esküvőfotózási napot foglalásban tartani, akikkel az esküvő részleteiről  megegyezek és ezzel egyidőben a foglaló megérkezett.

A fotózás előre meghatározott időkeretben történik. Az egyeztetett és visszaigazolt időpontot kérem, tartsátok be, pontosan érkezzetek.

Nem szükséges előleget fizetni megrendeléskor. Ez alól kivételt képeznek az esküvői fotózások és a szezonális stúdiófotózások (karácsonyi fotózás).

Fotóstúdiómban készpénzes fizetés lehetséges. A fotócsomag árát a fotózás végeztével kérem kiegyenlíteni, különös tekintettel arra, hogy személyesen valószínű már nem fogunk találkozni. Minden fizetésről számlát állítok ki.

A fotózás saját ruhában történik. Kiegészítő eszközöket, kellékeket biztosítok. Kérésre stílustanácsadást adok, a fotózásra érkező vendégeimnek külön tájékoztatót küldök.

Átöltözési lehetőség, gyerekeknek ruhacsere lehetősége biztosított fotóstúdióban.

A fotózáson készült összes felvételt átadom közepes méretben. A retusálásra szánt képeket Ti magatok választhatjátok ki, íly módon lehetőségetek van arra, hogy a nektek leginkább tetsző képeket kapjátok meg retusálva, nagy felbontásban. A digitális képek átadása elektronikus úton történik egy zárt rendszerű tárhelyen, melyhez internet elérés szükséges.

A digitális képanyagok elkészülési és átadási ideje 1-2 hét. Az önéletrajzi és üzleti jellegű portréfotóknál pár nap, mivel megrendelői oldalról ezek többnyire határidős eseményekhez kötődnek és tisztában vagyok vele, hogy az időfaktor milyen fontos nektek.

A fotózás megkezdésekor szükségem lesz nyilatkozatodra, melyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad, vagy kiskorú gyermekedről fényképfelvételeket készítsek és személyes adataitokat kezeljem. Azaz, megengeded, hogy lefényképezzelek benneteket.